• Startsida

Det här är en nyhet

Senaste nytt om sammanslagning:

Sammanslagningen av Mini klubbarna  

Nu under helgen 2-3:e november har styrelserna för båda klubbarna slagits ihop och alla behåller sina poster tills årsmötet i April 2020 där den nya styrelsen väljs.  

Sista numret av båda klubbarnas tidningar kommer att komma ut i december där inbetalningskort finns för inbetalning av medlemsavgiften för Classic Mini Club Sweden 2020.  

Inbetalningen kommer ske till MSCS konto. Anledningen till att vi inte skapar ett nytt konto och organisationsnummer är att det inte ska skapa problem med MHRF och de som har försäkringar där utan det skall bli en enkel och smidig övergång för alla parter genom att göra ett namnbyte på MSCS.
Vilket organisationsnummer eller konto som används för framtiden har ingen betydelse och skapa ett helt nytt skapar bara onödigt arbete.  

Tidningen för nya klubben kommer att komma ut i mars 2020 och vara i A4 format.  

Vår gemensamma styrelse har bestämt att arbetsnamnet på den nya klubben är Classic Mini Club Sweden och vi har en temporär ny logga.  

På årsmötet kommer vi gemensamt rösta på vad klubben ska heta och den officiella loggan som vi därefter kommer att ha.  

Båda klubbarnas träffar kommer fortsätta som tidigare och vi hoppas på att fler medlemmar vill skapa träffar lokalt.  

Vi vill ha fler personer som är med och skapar vår gemensamma tidning och vi söker dig som vill ingå i teamet som tillsammans skapar tidningen. Hör av dig i så fall till någon av oss ordföranden.  

Välkommen till vår nya fantastiska gemensamma klubb, precis som tidigare men ändå nytt!  

Ordförande Sofie och Patrik.

Kommentera gärna: