• Startsida
loading...

NYHETER

Med det sista numret av MiniLife följde det med ett inbetalningskort. Det har blivit en liten miss med detta. Det står Patrik Spånglund och hans medlemsnummer. Naturligtvis ska ni skriva ert eget nummer och namn när ni betalar.
Pia / redaktörn

Senaste kommentarer

Övergångslogga har tagits fram !
Klubbarna håller ju på att slås samman och under tiden tills det är klart kommer en temporär logga att användas!
Denna ska symbolisera ihop-pusslandet av våra klubbar…
 

Senaste nytt om sammanslagning:

Sammanslagningen av Mini klubbarna  

Nu under helgen 2-3:e november har styrelserna för båda klubbarna slagits ihop och alla behåller sina poster tills årsmötet i April 2020 där den nya styrelsen väljs.  

Sista numret av båda klubbarnas tidningar kommer att komma ut i december där inbetalningskort finns för inbetalning av medlemsavgiften för Classic Mini Club Sweden 2020.  

Inbetalningen kommer ske till MSCS konto. Anledningen till att vi inte skapar ett nytt konto och organisationsnummer är att det inte ska skapa problem med MHRF och de som har försäkringar där utan det skall bli en enkel och smidig övergång för alla parter genom att göra ett namnbyte på MSCS.
Vilket organisationsnummer eller konto som används för framtiden har ingen betydelse och skapa ett helt nytt skapar bara onödigt arbete.  

Tidningen för nya klubben kommer att komma ut i mars 2020 och vara i A4 format.  

Vår gemensamma styrelse har bestämt att arbetsnamnet på den nya klubben är Classic Mini Club Sweden och vi har en temporär ny logga.  

På årsmötet kommer vi gemensamt rösta på vad klubben ska heta och den officiella loggan som vi därefter kommer att ha.  

Båda klubbarnas träffar kommer fortsätta som tidigare och vi hoppas på att fler medlemmar vill skapa träffar lokalt.  

Vi vill ha fler personer som är med och skapar vår gemensamma tidning och vi söker dig som vill ingå i teamet som tillsammans skapar tidningen. Hör av dig i så fall till någon av oss ordföranden.  

Välkommen till vår nya fantastiska gemensamma klubb, precis som tidigare men ändå nytt!  

Ordförande Sofie och Patrik.

Sommers Automobilmuseum i Naerum norr om Köpenhamn har hundkojeutställning 27/10 tom 15/3. Mer info finns på www.sommersautomobilemuseum.dk 

TRÄFFKALENDER

BLI MEDLEM IDAG!

Vill du bli medlem i Mini Club Sweden för endast 250kr?

Läs mer här...