• Klubben

Mini Club Sweden har sina rötter i Team Merry, vars huvudsakliga uppgift var att ta med handikappade barn på resor av olika slag. 1979 lades verksamheten på is beroende på flera faktorer, bla problem med medlemsrekrytering. Samtidigt uppstod ur askan Mini Club Sweden, föreningen som uteslutande riktar sig till ägare av hundkojor, "alla former av fordon som härstammar från Austin / Morris 850".

 

Den viktigaste kontakten med medlemmarna är klubbtidningen. Den heter MiniLife och kommer ut 4 ggr per år till alla medlemmar och annonsörer.
Tidningen innehåller tips, ideér insändare, reportage, annonser och annat som klubben och dess medlemmar hittar på. Material av alla slag välkomnas på redaktionen.

 

Medlemmarna träffas flera gånger om året på olika aktiviteter, både med och utan kojor. Vi har en stor sommarträff någonstans i Sverige varje år. Däremellan flera andra träffar i Sverige. Titta på hemsidan under Träffkalendern eller i MiniLife. Hoppas vi syns på träffarna eller hörs i tidningen och på hemsidan.

 

 

Låt dom små hjulen rulla!

MVH Styrelsen